Společnost Sony využívá nadcházející Halloween a předplatitelům PlayStation Plus Extra a Premium nabídne hororové hry.

Čekají vás tyto výlety. V The Dark Pictures Anthology: House of Ashes (PS4, PS5) záleží na vašich rozhodnutí, v Alien: Isolation (PS4) se postavíte obávanému nepříteli a strachu v kůži Amandy, dcery Ellen Ripleyové, zatímco v Outlast 2 (PS4) vám půjde po krku pošahaný kult při vyšetřování vraždy těhotné ženy.

Doplní je zombie rubačka Dead Island Definitive Edition (PS4), akční adventura Gotham Knights (PS5), jednoho z nejlepších RPG v podobě Disco Elysium – The Final Cut (PS4, PS5), vesmírné bitvy v Elite Dangerous (PS4), dobrodružná logická hra FAR: Changing Tides (PS4, PS5), third-person střílečka Gungrave G.O.R.E. (PS4), rychlá a brutálně náročná hra Eldest Souls (PS4, PS5) a dobrodružství Röki (PS4, PS5).

Katalog klasických her pro PlayStation Plus Premium rozšíří Soulcalibur: Broken Destiny (PS4, PS5), Ape Escape Academy (PS4, PS5) a IQ Final (PS4, PS5).

Všechny výše zmíněné hry budou dostupné od 17. 10. 2023. Jak jste s tímto seznamem spokojeni? Ve stejný den se služba rozloučí se 16 tituly.