Příchod nového měsíce u předplatitelů střídá radost se smutkem. Na jednu stranu se těšíme na hry, které dorazí do služby. Na tu druhou se musíme vždy s nějakými rozloučit.

Služba Sony se 17. 10. 2023 rozloučí s řadou zajímavých titulů. Katalog PS Plus Extra přijde o 13 her a katalog Premium o 3 klasické tituly. Dohromady je to 16 her. Mezi nimi je remasterovaná trilogie Yakuza, Far Cry 4, horor The Quarry a temné plošinovky Inside a Limbo.

PS Plus Extra opustí: The Quarry, Far Cry 5, Far Cry 4, The Medium, Inside, Limbo, The Crew, Naruto To Boruto Shinobi Striker, Clouds and Sheep 2, Astebreed trophies, Torquel trophies, Gal Gunvolt Burst a Goosebumps The Game.

PS Plus Premium opustí: Yakuza 3 Remastered, Yakuza 4 Remastered a Yakuza 5 Remastered.

Nejzajímavějším titulem ze seznamu Xbox Game Passu je Trek to Yomi, stylizované filmové akční dobrodružství inspirované starými samurajskými filmy od polského studia Flying Wild Hog, které stojí za brutální sérií Shadow Warrior.

Potom je tady sociální dedukční hra Eville, 2D akční plošinovka Overwhelm, Shenzhen I/O, komediální adventura Turnip Boy Commits Tax Evasion a plošinovka The Legend of Tianding.

Všechny přestanou být v Game Passu dostupné od 16. 10. 2023. Jako vždy si je můžete zakoupit s 20% slevou. Nedávno do předplatného dorazily tituly Gotham Knights (Xbox Series X/S, PC a cloud) a The Lamplighters League (Xbox Series X/S, PC a cloud). Dnes dorazí Forza Motorsport (10. 10.) a potom Cities: Skylines 2 (24. 10. pouze pro PC), Mineko's Night Market (26. 10.), Headbangers Rhythm Royale (31. 10.) nebo Jusant (31. 10.).