Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Už v pátek bude Los Angeles v karanténě. Armáda to tady nezvládla a před smrtícím virem, který mění obyvatele města ve žravé zombie, ustoupila. Budoucnost LA a lidstva držíte v rukou pouze vy a hrstka dalších vychloubačných kreténů, kteří jsou vůči tomuto patogenu náhodou odolní. Vy budete dokonce pokousání, což ve vás naopak probudí vnitřní zombii, kterou využijete při odhalování pravdy za epidemií i za tím, kdo – nebo co – jste zač.

Dead Island 2 do virtuálního světa vrací oblíbenou ságu se zombiemi a přináší jedinečnou kombinaci hororu, temného humoru a bláznivé vraždění zombií. Dohromady tvoří epické brakové dobrodružství z pohledu první osoby. Prozkoumáte ikonické Los Angeles utopené ve vnitřnostech, stylové, živoucí a zamořené zombiemi. Ať už je to předměstí Beverly Hills nebo svérázná promenáda Venice Beach. Vše je potřísněnou hrůzou, v níž se seznámíte s úžasnými postavami, zabijete bezpočet protivníků s neuvěřitelně krvavými detaily a vyvinete se v ultimátního zabijáka zombií.

Souboje nabídnou ten nejintenzivnější, brutální a násilný zážitek z pohledu první osoby, se spoustou zbraní a taktických (a krvavých) možností, jak se prosekat hordou zombií. Ať už budete krájet, drtit, pálit, či trhat, chtějí vývojáři, abyste to skutečně pocítili. Užijete si totiž jeden z nejpokročilejších systémů likvidace ve hrách. Tohle Město andělů se hemží zombiemi, které vypadají a chovají se zcela realisticky. Každá z těchto zmutovaných oblud z desítek odlišných druhů má vlastní mutace, útoky a stovky vizuálních variant s motivem LA. Tahle monstra jsou neutuchající, náročná a opravdoví obyvatelé Los Angeles.

Dokážete v tomhle pekle přežít? To zjistíte už v pátek na PlayStationu 5, Xboxu Series X/S, PlayStationu 4, Xboxu One a PC s českými titulky. Krabicová day one edice obsahuje Memories of Banoi Pack s dvěma jedinečnými zbraněmi: válečnou palici Banoi a baseballovou pálku Memories of Banoi. Dále pak speciální kartu schopností Personal Space, která oslavuje původní hru Dead Island – nezbytný přídavek do arzenálu každého zabijáka zombií. Předobjednejte si hru a získejte další bonusy: