Parkou zombie titul Dying Light od polského studia Techland vyšel již v roce 2015. Od té doby hra dostávala pravidelné aktualizace a došlo i na nějaká ta rozšíření. Tím posledním, které bylo vydáno v létě loňského roku, bylo temné fantasy DLC nazvané Hellraid. V něm jste opustili městské prostředí a pustili jste se do kosení pekelných stvoření za pomoci klasických fantasy zbraní.

Přečtěte si také: Dying Light 2: Stay Human se v nových záběrech jen blýská. Čeština potvrzena

Hellraid nebyl přijat zrovna nejlépe. Rozšíření se dočkalo spíše negativních recenzí, za což mohlo například monotónní prostředí, nezábavné výzvy či velká repetitivnost. Na scéně se ale objevuje aktualizace, která do Hellraid přináší příběhový režim. Ten vám nabídne tři nové úkoly, které můžete odehrát sami nebo v kooperaci, dvě zbraně (luk a obouruční kladivo), nové nepřátele a lokace.

První část nese název The Prisoner a slouží jakožto úvod do celého příběhu. Vývojáři mají v plánu postupně vydávat nové úkoly, které vám budou odkrývat další kousky tohoto nového dobrodružství. Kromě toho došlo také na vylepšení zvukových efektů a hry světla a stínů.

Zatímco Techland neustále podporuje první díl Dying Light, ten druhý se dočkal hned několika odkladů a o hře se pěkně dlouho nic nevědělo. V tuhle chvíli sice už známe datum vydání a o hře jako takové máme i více informací, ovšem je zajímavé, že Techland vydává nový obsah pro Dying Light místo toho, aby se plně soustředil na vývoj nového dílu.

Aktualizace pro rozšíření Hellraid je už nyní dostupná na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.