Handicapovaní simíci

Nedávno se na Twitteru SimGuruGrant objevila zpráva, kdy při otázce od hráče, zda plánují do hry přidat invalidní vozíky, odpověděl, že je to něco, co by chtěli jistým způsobem do hry přidat. 

Po této zprávě se na jeho Twitteru strhla vlna diskuze ne jen na téma, zda by to hráči uvítali, nebo naopak. Hodně fanoušků zde popisovalo další návrhy na podobné pohybové pomůcky, třeba i pro simíky seniory jako chodítka, posuvná židle na schody a podobně. Sám SimGuru se k tomu vyjádřil tak, že o tomto tématu hovoří mezi sebou na základě rozhovorů s některými fanoušky, kteří jsou na invalidní vozík připoutání a kteří by tuto možnost uvítali. Zároveň však uvedl, že zatím nemají žádný postup v tom, jak to do hry implementovat, takže můžeme říct že je to zatím jen spekulace

Samozřejmě ne všechny ohlasy na tuto diskuzi byly kladné. Hodně hráčů by do hry tělesně postižené simíky nechtělo, někteří uvádějí, že to zkazí celý ten pozitivní vibe hry; jiní, jenž jsou třeba sami upoutáni na vozík, zase to samé nepřejí svým simíkům. Nemalá část hlasů pro přidání  bylo hlavně z důvodu přidání na reálnosti hry a na zpestření gameplaye. Ukázat mladším hráčům, že i toho k životu patří.

Diskuze se strhla i v naší československé komunitě na facebooku, kde byly dosti rozličné ohlasy. Byly poměrně podobné těm na Twitteru nebo na stránkách SimsCommunity, jež o tom napsala jako první. Jsou však i hráči neutrálního postoje a je jim jedno, zda takový obsah do hry přidají, pokud to např. půjde vypnout.

Jaký na to máte názor vy? Uvítali byste takovou novinku do hry, která by byla přidána v podobě bezplatné aktualizace, mebo stojíte na té druhé straně? Napište nám dolů do komentářů.  

Nový titul The sims

Nový titul The Sims. To je něco co v této ještě chvíli nikdo nečekal, protože The Sims 4 má před sebou ještě spoustu obsahu na doplnění. Už teď se však na oficiálních stránkách EA objevily nabídky na nové pracovní pozice do studia Maxis. V popisu každé z nabídek je vypsán i seznam požadavku pro tuto pracovní pozici. Pokud máte dostatek zkušeností, můžete to i vy vyzkoušet. 

V nedávném Q&A Simguru's slíbili, že v The Sims 4 nás čekají ještě 3 roky plné obsahu do hry a že ho bude opravdu hodně. Znamená to ale, že za tři roky The Sims 4 skončí, a nahradí ho nová hra či pokračování série?