GTA Online žije Halloweenem. Rockstar do multiplayerové akce přinesl hororově laděné dobrodružství. V módu Ludendorff Cemetary Survival se musejí hráči sjednotit proti vlnám krvelačných zombíků a posedlých zvířat. Naštěstí mohou využít celou řadu zbraní a vylepšení.

Jak ukazují statistiky, obliba GTA Online během víkendu, kdy byl hon na zombie spuštěn, prudce vzrostla. Hra dosáhla na 2,6 milionu hráčů. Z toho 1,2 milionu bylo unikátních. GTA Online bylo více vidět také na sociálních sítích a streamovacích platformách.

Lákadlem je, že bitva se zombíky se odehrává v oblasti North Yankton z úvodu příběhové části hry. Hráči tak mají možnost se vůbec poprvé v rámci multiplayeru vrátit do zasněžené oblasti.

I tolik let po vydání dokáže Grand Theft Auto V přilákat značné množství hráčů. Pokud i vy si chcete užít Ludendorff Cemetary Survival, tak stále můžete. V nadcházejících týdnech se do hry dostanou další zajímavosti. Mezi nimi dvojnásobné množství GTA dolarů a zkušeností a také fotografování duchů a strašidelných zjevení v ulicích Los Santos, s největší pravděpodobností dojde i na UFO.