Máme tu novou filmovou upoutávku na připravovanou týmovou first-person střílečku GTFO a nové gameplay záběry, které vypovídají o tom, že tohle bude náročná hororová akce. Taková, která nebudete pro každého, ale pouze pro milovníky náročných týmových stříleček, kteří dokážou mezi sebou vzájemně spolupracovat, aby přežili v temném podzemním komplexu plného monster a našli cestu ven. Nejprve je ale nutné nezabloudit v tomhle rozsáhlém bludišti plného děsivých příšer a najít zbraně, nástroje a zdroje nutné pro přežití. Těch totiž bude vždycky málo. Plus, abyste se dostali do dalších částí, budete potřebovat klíče.

GTFO nemá být vůbec jednoduchou hrou. Tvůrci totiž mají za to, že dnešní kooperativní hry jsou jednoduché a hráčům stačí stát bok po boku a jsou v bezpečí. To se ale má v GTFO změnit. V tomhle titulu má být nutné intenzivně komunikovat a spolupracovat. V opačném případě rychle zemřete.

Za vývojem GTFO stojí bývalí autoři PayDay ze studia 10 Chambers Collective. Ti neplánují klasickou příběhovou kampaň. Místo toho hodlají vyprávět příběh prostřednictvím nepřetržitých aktualizacích hry. Víme, že čtveřice nevojáků je v nebezpečném komplexu držena proti své vůli a musí plnit řadu úkolů pro někoho, kdo si říká Warden.

Při sledování dostupných materiálů vás možná napadne první filmový Vetřelec od Ridleyho Scotta. Právě u něj se vývojáři inspirovali a chtějí, aby GTFO bylo temnou, stísněnou, ale zároveň ne úplně černou střílečkou z pohledu první osoby.

Tak co, zaujala vás? GTFO by mělo být vydáno do konce letošního roku v předběžném přístupu na Steamu.