Dokážete si představit, že budete hrát Grand Theft Auto V na Nintendu Switch? Já osobně moc ne, ale když takhle hráči mohou hrát first-person střílečku Doom Eternal, Zaklínače 3 s kamerou z pohledu třetí osoby a další velké hry, tak proč by ne gangsterskou akci od Rockstar Games.

Tez2, který sleduje aktivitu známého studia, si všimnul zařazení Nintenda Switch na seznam platforem na webových stránkách Rockstaru, kde jsou informace o hrách zahrnutých do GTA+.

Tohle předplatné v současné době funguje pouze na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S. A kromě bonusů do GTA Online nabízí také rotující seznam her Rockstaru. Je tam například detektivka L.A. Noire (PlayStation, Xbox), Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition (Xbox, PlayStation), GTA: Liberty City Stories (iOS, Android), GTA: Chinatown Wars (iOS, Android) a Red Dead Redemption (PS5, Xbox Series X/S).

Ikonka Switche je uvedena u hrách Red Dead Redemption, L.A. Noire a Grand Theft Auto: The Trilogy, které dříve na Switch opravdu vyšly.

Co myslíte, chystá se Rockstar vydat GTA 5 s GTA Online na Switch? Možná jen chce potěšit předplatitele GTA+ se Switchem a umožnit jim zahrát si trojici výše zmíněných her, stejně jako to udělal v případě mobilů. Zatím bych tedy s vydáním GTA V na Switch raději nepočítal.

Mimochodem, GTA+ stojí 7,99 eur měsíčně (190 Kč).