Na platformě GOG probíhá halloweenský výprodej, kdy můžete koupit spoustu zajímavých her ve slevě a užít si je na svém počítači bez protipirátské ochrany. Zároveň GOG nabízí zdarma dobrodružnou hororovou hru The Whisperer z roku 2021 a oznamuje rozšířenou spolupráci se Sony.

V The Whisperer prozkoumáte opuštěnou obchodní stanici, její okolí a vyřešíte strašlivou záhadu. K vyzvednutí hry máte čas do 1. 11. 2023.

Co se slev týče, tak 40 % svítí u Cyberpunku 2077, 70 % u kompletní edici Zaklínače 3, 85 % u Hellblade, 75 % u Disco Elysium, 67 % u kompletní edice Horizon Zero Dawn a 67 % u Days Gone.

Trailer na The Whisperer

Příběhy Aloy a motorkáře Deacona jsou jediné, které jsou v současné době od Sony dostupné na GOG. Nicméně, brzy bude obchod nabízet ještě God of War a Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Dosud jsou tyto hry dostupné pouze na Steamu a Epic Games Store.

„Tyto nadcházející novinky znamenají pro GOG zásadní okamžik, protože víme, kolik lidí chtělo tyto neuvěřitelné světy navštívit na naší platformě,“ uvádí obchod v tiskové zprávě. Produktové stránky obou titulů už jsou k dispozici na GOG a pochopitelně oba obsahují české titulky.