S blížícím se koncem roku pomalu nastává čas, kdy vyjdou všechny nejočekávanější věci, co se letos donekonečna odkládaly. Nebo prostě vyjdou tituly, co byly na konec roku naplánovány už od začátku. Jedna z takových je i looter-slasher bojovka Godfall, která do této doby úplně všechny nepřesvědčila.

To se vývojáři snaží změnit s novým trailerem zaměřeným na souboje. Na různé zbraně, pohyby a možnosti - ať už jste sami nebo v kooperaci s přáteli.

Přečtěte si také: Nové gameplay záběry z první next-gen hry jménem Godfall

Společně s novým trailerem byly představeny také pre-order bonusy a jednotlivé edice, ve kterých se hra bude prodávat. Kromě té standardní, obsahující pouze hru, si můžete pořídit i Deluxe Edition, kde také najdete Expansion 1 (s datem vydání někdy na příští rok) nebo Ascended Edition. Tato speciální edice, která je na Epic Games Store k dostání za 2620 Kč (necelých 100 €), nabídne několik digitálních bonusů.

Kromě hry a Expansion 1 jsou to také zlaté skiny pro postavy, zbraně a štít, speciální banner, titul do lobby a speciální skin.

Pokud si hru předobjednáte v jakékoliv edici, získáte chromované skiny pro postavy, další speciální skin a Starter Pack s několika předměty. Nejzajímavějším bonusem je ovšem Zero's Sword - tedy meč postavy Zer0 z looter-shooter střílečky Borderlands 2.

Godfall vychází na PC a PS5 koncem letošního roku.