Aktualizováno: Máme tu nový „trailer“ na looter-slasher akci Godfall, kterou koncem letošního roku vydá Gearbox na PC (přes Epic Games Store) a PlayStation 5. Godfall je první oznámenou hrou pro novou generaci konzole PlayStation a záměrně se vyhýbám slovu střílečka. Tenhle sci-fi titul je totiž zejména o kontaktním boji.

Godfall byl představen koncem minulého roku na The Game Awards. Za vývojem stojí studio Counterplay Games, které má na kontě karetní bojovku Duelyst. Jde tak pro ně o celkem velké sousto, ale z dostupných záběrů nevypadá Godfall nejhůře.

Záběry bohužel nebyly zveřejněny oficiální cestou, místo toho se objevily na různých serverech. Autor k nim připsal, že jde o interní video. Vyrobeno mělo být na začátku roku 2019 z PC verze hry. Je tak zhruba rok staré. Pokud video nepůjde, najdete ho zde.

Oficiální twitterový účet hry Godfall vzápětí potvrdil, že gameplay záběry pocházejí z PC verze, byly určeny pro interní prezentaci a jsou rok staré. Současně tvůrce těší nadšení hráčů a lákají na nové detaily, které mají brzy následovat.

Godfall je popisován jako akční RPG odehrávající se ve fantasy světě na pokraji apokalypsy. Máme si prokrájet cestu řadami nepřátel, bossů a úkolů v intenzivních soubojích nablízko z pohledu třetí osoby. Hlavní část pochopitelně tvoří získávání lootu a legendární zbroje.

Godfall budete moci hrát sami, případně v doprovodu jednoho nebo dvou přátel.

Zaujala vás hra? Níže starší trailer.