Společnost Microsoft se pochlubila hrami, které nabídne předplatitelům Xbox Live Gold v říjnu letošního roku. Jak už to tak bývá, dvě hry jsou určeny pro Xbox One a dvě pro Xbox 360, ovšem s tím, že díky zpětné kompatibilitě si je můžete zahrát i na nejnovější generaci zelené konzole.

Majitelé Xboxu One si budou moci po celý měsíc stáhnout 2D plošinovku Tembo the Badass Elephant od studia Game Freak. Ve hře ovládáte slona jménem Tembo, který musí nastolit pořádek ve městě Shell a převálcoval hordy nepřátel. Od 16. října do 15. listopadu pak bude dostupná asymetrická multiplayerová survival akce Friday the 13th: The Game. V ní se jeden hráč vžije do vraha Jasona Voorheese, zatímco ostatní do teenagerů, kteří musejí uniknout z nebezpečného místa.

Od 1. do 15. října pak bude na Xboxu 360 a Xboxu One dětská dobrodružná akce Disney Bolt se psem Boltem z amerického animovaného filmu. Poslední hrou je bojovka Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge, která bude ke stažení od 16. do 31. října.

Čtveřice her má hodnotu 75 dolarů (přibližně 1800 Kč).

Nezapomeňte na aktivní nabídku ze současného měsíce, do 30. září můžete mít kompletní první sezónu Hitmana a bojovku Tekken Tag Tournament 2, zatímco do 15. října je k mání kooperační puzzle hra We Were Here.