Vývojáři z Turn 10 Studios plní slib a vydali novou aktualizaci. V pořadí šestý update vylepšuje Forzu Motorsport, reaguje na zpětnou vazbu hráčů a opravuje chyby.

Jak bylo před měsícem oznámeno, tak tahle aktualizace se zaměřuje zejména na progres vozu, který byl hráči hojně kritizován. Všechny díly na automobily jsou teď odemknuty od první úrovně vozu. To vám dává svobodu instalovat vylepšení podle vás. Díky tomu by měl být celý proces přizpůsobení auta zjednodušen.

Se zjednodušením jde ruku v ruce nákup Car Pointů za herní kredity. Car Poinsty můžete nakupovat v poměru 4 500 kreditů za 500 Car Pointů. To by vám mělo umožnit se bez velkého čekání pustit do úpravy aut. Ceny za díly jsou různé v závislosti na voze. Nadále bude možné využívat slev u prodejců za věrnost k dané značce.

Jiné základní prvky zůstaly nezměněné. Abyste se s vozidlem dostali na 50. úroveň, bude to vyžadovat dvě až tři hodiny závodění. Aktualizace dále mění výjezd z boxové uličky na trati Daytona, vylepšuje chování umělé inteligence na začátku závodu, přidává novou Career Tour, nový Car Pass a nové Spotlight Cars.

V rámci Car Passu do hry postupně dorazí 1983 Nissan #23 Nissan Motorsports Silvia Super Silhouette, 2019 Toyota 86 TRD SE, 2020 Lexus #14 VASSER SULLIVAN RC F GT3 a 1986 Lotus #12 Team Lotus 98T.

Na duben/apríl byla potvrzena nová trať. Více na oficiálním blogu hry.