Společnost Epic Games oznámila, že jejich populární battle royale titul Fortnite překonal milník neuvěřitelných 350 milionů registrovaných hráčů. Dříve v listopadu/novembri 2018 uváděla přibližně číslo 200 miliónů hráčů, takže během několika měsíců Fortnite zaznamenalo nárůst hráčů až o 150 milionů, což je něco, co se povede jen málokomu a Epic je na to rozhodně hrdý stejně jako na to, že v průběhů dubna/apríla důsledkem karantény strávili hráči dohromady ve Fortnite něco kolem 3,2 miliardy hodin.

Epic kromě svých velkých úspěchů v rámci Fortnite také oznámil akci Party Royale Premiere, která odstartuje v pátek 8. 5. v 15:00 našeho času a její první část potrvá do 4:00. Pokud však tuto první část nestihnete, nebojte. Party Royale Premiere bude pokračovat 9. 5. od 20:00 do 21:00.

Čeká nás hromada zábavy. Přehlídky na hlavní scéně jsou jen některé z mnoha atrakcí Party Royale. V tomto novém experimentálním a vyvíjejícím se prostoru existuje mnoho věcí, které můžete udělat, a místa, která můžete prozkoumat. Například se budete moc účastnit leteckých překážkových kurzů na Skydive Riftech, závodů lodí Fishsticks 'Boat Race a budete moc najít speciální předměty v The Plaza, jako je nový Paint Launcher. V Party Royale nejsou žádné zbraně ani zabíjení. Je to jen o tom se setkat a společně se bavit. Mimochodem, akce se bude účastnit i hudebník Dillon Francis, bavič Steve Aoki, a DJ deadmau5.

Navíc pokud se do Fortnite přihlásíte mezi páteční půlnocí 8.5. a čtvrtou hodinou odpoledne pondělí 11.5., získáte nové Neon Wings Back Bling, které umí reagovat na hudbu, zcela zdarma. Tak hurá na party!