Je to neuvěřitelné. Příští týden započne už osmý rok For Honor. Středověká rubačka od Ubisoftu si dokázala najít stálou komunitu a postupně do svých řad přivítat další hráče. Celkem jich bylo už přes 35 milionů. Francouzská společnost je pochopitelně nadšená a oznámila další rok dodatečné podpory.

Osmý rok ve For Honor začne 14. března/marce. Rozdělen je do čtyř nových sezón. Každá se samostatným příběhem vyprávějícím o speciální zbrani jedné z frakcí. První nová sezóna se pod názvem The Sword of Ashfeld zaměří na rytíře a legendární meč Valor’s Edge. V dalších sezónách budou následovat příběhy o zbraních samurajů, vikingů a outlanderů.

Dojde také na konvertované mapy upravené pro režim Dominion. První je Cathedral, která se objeví v druhé aktualizaci první sezóny osmého roku For Honor. Dojde ještě na dva nové hrdiny, nové skiny hrdinů, nové herní režimy a další novinky. Mimo jiné se můžete těšit na volné 1v1v1 souboje v novém módu Last Hero Standing. Podívejte se na trailer, ať víte, co vás čeká.