Druhá část remaku Final Fantasy VII je chválena ze všech stran. Exkluzivita pro PlayStation 5 se může pochlubit průměrným hodnocením 91 %. Přesto se najdou věci k vylepšení. Vývojáři naslouchají zpětné vazbě a chystají aktualizaci s vylepšením výkonnostního režim. Pro něj je třeba najít správnou rovnováhu.

Šéf vývoje Naoki Hamaguchi v rozhovoru pro One More Game jako příklad uvádí horší nasvícení, kvůli němu postavy v některých situacích vypadající strašidelně. Naštěstí oprava nemá být daleko.

U příležitosti vydání hry dorazil krátký film Driven by Dreams díky neobvyklé spolupráci s německou automobilkou Porsche. Kreativní ředitel Tetsuya Nomura, producent Yoshinori Kitase a režisér Naoki Hamaguchi se ve filmu projíždějí ulicemi Tokia ve dvou legendárních vozech Porsche 911 - klasickém z roku 1997 a nejnovějším modelu z roku 2024. Společně se zamýšlejí nad odkazem hry Final Fantasy VII vydané v roce 1997 a nad tím, jaké to bylo vytvořit přelomové RPG a překonat nové hranice.

Na oslavu této spolupráce zařadilo Porsche Experience Center Los Angeles do svého vozového parku speciálně tematické Porsche 911 v barvě Final Fantasy VII Rebirth.