Nadšenci nejnovějšího fotbalového ročníku od EA Sports mohou zapnout PC, PlayStation 4 a Xbox One a stáhnout si bezplatnou aktualizaci, která do FIFA 20 přináší největší jihoamerickou pohárovou soutěž mezi fotbalovými kluby Jižní Ameriky a Mexika.

„ConmebolL Libertadores (Pohár osvoboditelů) přivádí kontinent s nejfanatičtějšími fanoušky na Zemi do extáze již více než 50 let. Je to nejvyhrocenější klubová fotbalová soutěž světa, vyprávěná objektivem jednoho pozoruhodného příběhu,“ popisuje turnaj společnost Electronic Arts.

„Doveďte historické týmy z celého kontinentu jako River Plate, Boca Juniors, Flamengo, Racing Club, C.A. Independiente, Millonarios a Universidad Católica na samotný vrchol jihoamerického klubového fotbalu v rámci nového turnajového režimu Conmebol Libertadores a módu Výkop. Vyhrocené boje v Conmebol ožijí v režimech Turnaj a Výkop na pozadí dvou nových stadionů, autentické zápasové prezentace, brandingu, realistických prvků hřišť a nových podobizen hráčů, které vás naplno vtáhnou do jihoamerického klubového fotbalu,“ dodávají vývojáři.

FIFA 20 obsahuje nejen Conmebol Libertadores, ale také Conmebol Sudamericana a Conmebol Recopa. Díky integraci všech tří turnajů si máte vychutnat autentickou strukturu těchto soutěží, branding, aranžmá na stadionech, dynamické novinky, speciální uživatelské rozhraní a další maličkosti.

6. 3. v sedm hodin večer našeho času bude Conmebol Libertadores dostupný i ve FIFA 20 Ultimate Team v rámci speciálních předmětů a tematického herního obsahu.