Na Steamu běží festival dopravních prostředků. V rámci něho došlo ke zlevnění zajímavých her ze žánru simulací, závodů, strategií i docela netypických. Vybrat by si mohl každý.

„Pokud to má kola, má to i slevu. Nebo demoverzi. Nebo obojí!“ informuje Valve na speciální stránce festivalu. Mezi populární hry ve slevě patří dva zástupci z České republiky: Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator se slevou 75 %, což srazilo jejich cenu na 4,99€. Pokud si nepotrpíte na Game Pass a chce mít hru hezky v knihovně na Steamu, tak za polovičku je teď úchvatný Microsoft Flight Simulator.

Také je tady extrémně kladně hodnocená simulace BeamNG.drive zaměřená na fyziku za 19,60€, postapokalyptický survival Pacific Drive s cestou přes zakázanou Zónu plnou nebezpečí a anomálií za 20,99€, simulace dopravy Transport Fever 2 za 13,59€, Construction Simulator za 19,24€, Car Mechanic Simulator 2021 za 9,80€ nebo historická real-time strategie Last Train Home od brněnského studia Ashborne Games za 19,99€.

Festival dopravních prostředků končí 23. 9. 2024. Pokud si plánujete něco koupit, tak si Steam peněženku můžete během minuty nabít přes kupon na Herní-kupony.cz. Nepotřebujete platební kartu. K platbě můžete využít online převod, běžný převod, můžete zaplatit pomocí mobilního telefonu přes SMS nebo hotovostí na terminálech Sazky. Kupon dorazí hned na e-mail.