Farming Simulator 23 na Nintendu Switch, iOS a Androidu nabídne více než 130 autentických zemědělských vozidel a nástrojů od světově známých výrobců. Je v tom ovšem jedno ale!

V mobilní verzi po zakoupení najdete pouze více než 100 strojů. Další, jako traktor John Deere 8R 410 a kombajn CLAAS LEXION, bude možné odemknout pouze pomocí nákupů v aplikaci. Cena takového nákupu stanovena nebyla.

„Zatímco uživatelé mobilních zařízení si mohou zakoupit dodatečný obsah přímo ve hře, fanoušci Nintenda Switch dostanou hned od začátku rozšířený vozový park více než 130 zemědělských strojů,“ vysvětluje Boris Stefan, vedoucí vydavatelství GIANTS Software.

V obou případech se můžete těšit na všelijaké autentické digitální stroje. Nová tisková zpráva vyzdvihuje zejména výkonné traktory jako Case IH Magnum 380 CVXDrive, Landini Serie 7 Robo-Six nebo Zetor Crystal HD, sklízecí mlátičky jako New Holland Braud 9070L specializované na hrozny a olivy nebo sázecí stroje jako Lemken Azurit 9.

Po vydání hry, které je naplánováno na 23. 5. letošního roku, bude Farming Simulatoru 23 na Switchi i mobilních zařízeních rozšiřován formou bezplatných aktualizací a placených dodatečných balíčků. Minimálně ve verzi pro Switch budou české titulky.

Mezitím hráči na PC, PlayStationu a Xboxu vstupují do druhého roku Farming Simulatoru 22 s novým rozšířením, balíčky obsahu a aktualizacemi, které přijdou v průběhu letoška.

Co hra nabídne:

  • Dvě mapy: Amberstone (US) a Neubrunn (EU)
  • Mezi 14 plodin patří nově i hrozny, olivy a čirok
  • Nová farmářská zvířata: kromě krav, prasat, koní a ovcí i slepice
  • Posílené možnosti správy díky produkčním řetězcům
  • Nové mechanismy na polích, jako je plení a orba
  • Rozsáhlý otevřený svět se sezónními vizuálními efekty
  • Rozšířená aktivní podpora: automatické nakládání, počítačový pomocník a výuka