Komunita kolem zajímavě pojaté kreativní platformy Dreams se nevzdává. Podpora PlayStation 4 hry sice byla ukončena v září minulého roku, ale nedávné zprávy o zrušení nativní PS5 verze a portu na počítače hráčům vlily čerstvou krev do žil. Spojili síly a chtějí přesvědčit Sony. Jdou na to chytře a místo petice sestřihali video ukazující nejúchvatnější projekty vytvořené v Dreams.

Co myslíte, zaslouží si Dreams druhou šanci? PS5 a PC verze byly údajně téměř dokončeny, ale po propouštění v Media Molecule byly zrušeny a studio se věnuje novému projektu. Sony tenhle tajemný titul popisuje jako vzrušující.

„Dreams byl pro Media Molecule výjimečný projekt a pomáhat této prosperující komunitě vývojářů, tvůrců, spolupracovníků a snílků růst a vyjadřovat se zůstává jednou z nejlepších věcí, které jsme kdy udělali. Děkujeme vám, že jste toho byli součástí s námi – doufáme, že se k nám připojíte v našem dalším dobrodružství,“ uvedlo britské studio Media Molecule před necelým rokem, když oznámilo vývoj nového projektu.