Battle royle plošinovka Fall Guys: Ultimate Knockout se měla rozšířit na další herní platformy. Jak na konzole Xbox, tak i Nintendo Switch. Avšak z původní únorové novinky nyní vývojáři oznámili odklad na tyto platformy. Hra dorazí až během roku 2022, přesnější období specifikováno nebylo.

Mediatonic ve své zprávě s příchodem šesté sezóny uvedl:

„Víme, že všichni jsou nadšeni příchodem Fall Guys na Nintendo Switch a Xbox, a to z dobrého důvodu. Na sociálních sítích se objevilo mnoho spekulací, které spojují tato nová vydání na další platformy s uvedením 6. sezóny. My chceme objasnit, že tomu tak není. Takže nikdo nebude zmatený při hledání hry na těchto platformách. Děkujeme vám za trpělivost. Je to jedna z našich hlavních priorit v aktivním vývoji a nemůžeme se dočkat, až se s vámi podělíme o další podrobnosti v roce 2022.“

Fall Guys: Ultimate Knockout pro Nintendo Switch bylo oznámeno během eventu Nintendo Direct. V dubnu porty na další platformy byly odloženy a to po koupi studia Mediatonic společností Epic Games. Což díky tomu bylo umožněno studiu implementovat do hry nové funkce včetně crossplaye.

Pro ostatní hráče na PC a konzolích PlayStation dorazila šestá sezóna s pěti novými hrami, zbrusu novou Fame Path, několika zajímavými crossover kostýmy a možností sdílení postupu mezi PS4 a PC verzí na Steamu.