Společnost Rebellion koncem měsíce přinese pokračování kultovního simulátoru Evil Genius od Elixir Studios. Evil Genius 2: World Domination si budeme moci zahrát od 30. 3. letošního roku na počítačích a ovládnout svět v roli největšího padoucha ze všech.

Na nové dobrodružství láká dnešní filmový trailer. Na hráče, kteří se chtějí stát pánem zla, čeká budování základny a správa přisluhovačů. To vše s cílem mít k dispozici nástroje pro řízení podzemního doupěte, obranu před nepřítelem a možnosti pro ovládnutí světa.

Současně jsme se dozvěděli o podpoře po vydání hry. Ta bude zahrnovat bezplatný i placený obsah. Vývojáři potvrdili přípravu další kampaně s novým ostrovním doupětem, novou Sílu spravedlnosti a nového hratelného padoucha. Ten se přidá k základním čtyřem typům.

„V dalších balíčcích nabídneme nové stoupence, typy přisluhovačů, typy pokojů pro doupě, pasti, předměty a další věci,“ informují stroze Rebellion a slibují podrobnosti krátce po vydání Evil Genius 2. Když vás titul zaujme, je doporučováno si koupit Season One Pass.

V den vydání hry bude dostupný fotografický režim s nejrůznějšími filtry, znaky atd.