Během příprav velkého rozšíření o část Ruska se tým v pražském studiu SCS Software věnuje také vylepšení Rakouska, které je od samotného začátku součástí hry Euro Truck Simulator 2. Po nedávných obrázcích zaměřených na Alpy se dnes podíváme na vylepšenou Vídeň, hlavní město Rakouska.

„Od vydání ETS2 v roce 2012 se čas, nástroje, dovednosti a technologie výrazně změnily, což našim týmům umožnilo vytvořit realističtější a detailnější město. Mezi detailní části Vídně, které budete moci vidět a kolem kterých budete moci projíždět, patří například Wientalský a Dunajský kanál, které byly pro náš mapový tým náročným doplňkem,“ uvádí vývojáři.

Pokochat se budete moci také mnoha památkami, včetně slavného zámku Schönbrunn, jednoho z nejkrásnějších barokních komplexů v Evropě, který pochází z roku 1700; stejně jako dalšími pamětihodnostmi, jako je věž Uniqa a Bundesministerium für Klimaschutz, Umwelt, Energie, Mobilität, Innovation und Technologie; což je velmi dlouhý název pro budovu.

Jižně od Vídně poblíž dálnice A2 najdete také novou průmyslovou zónu s několika podniky, včetně topné rafinerie, skladů a supermarketu. Samozřejmě dochází také k vylepšení silniční sítě.

Datum vydání aktualizace zatím oznámeno nebylo.