Bethesda odhalila nový přídavek do The Elder Scrolls Online. V létě se hráči mohou těšit na Gold Road. Láká na průzkum West Weald a města Skingrad, které jsme poprvé viděli v legendárním Oblivionu.

V novém regionu si máme pohrát s podstatou samotné magie a vytvořit si vlastní schopnosti pomocí nového systému Scribing. Ten umožní kombinovat schopnosti, což nám umožní vytvořit si vlastní. Otázkou je, jak do hloubky tento systém půjde.

Jak očekáváte, Scribing bude dostupná pouze po koupi Gold Road. Nahoře pěkně zpracovaný oznamovací trailer. Dole obrázky a další detaily.

DETAILNĚJŠÍ POPIS NOVINEK

ZBRUSU NOVÝ PŘÍBĚH V ELDER SCROLLS – Zcela poprvé v The Elder Scrolls Online se po Tamrielu prochází nový daedrický princ. Ithelia, zapomenutá i svými nejvěrnějšími stoupenci, se ve své ženské podobě vrátila. Proč nyní? A jaké mají její stoupenci plány s West Wealdem? Vydejte se na dobrodružnou výpravu za zachováním reality dříve, než se v Itheliiných stopách začnou rozplétat nitky osudu.

PROZKOUMEJTE NOVOU OBLAST – Vydejte se do West Wealdu, imperiálního regionu, který se naposledy objevil v TES IV: Oblivion a který nyní ohrožuje rozpínající se valenwoodská džungle a daedrické nájezdy. Braňte colovianské hlavní město Skingrad, probádejte divočinu Dawnwoodu a prozkoumejte starobylé ruiny Ayleid i hornatou oblast Colovian Highlands, které jsou všechny ohrožené chaosem Itheliina návratu.

SCRIBING – Pronikněte do samotného srdce magie pomocí jedinečného systému Scribing, který vám umožní přizpůsobit si herní styl novými a vzrušujícími způsoby. Sbírejte speciální dovednosti a upravujte jejich účinky i funkce tak, aby vám dokonale padly. Díky systému Scribing máte skutečnou svobodu hrát podle svého.

OBJEVTE VĚTŠÍ DOBRODRUŽSTVÍ! – Nechte se vtáhnout náročnou zkouškou pro 12 osob s názvem Lucent Citadel, postavte se nebezpečným světovým událostem a bossům, sestupte do úchvatných nových sólových i veřejných dungeonů, sbírejte jedinečné herní odměny a další.

The Elder Scrolls Online: Gold Road vyjde 3. 6. pro PC a Mac. Hráči na konzolích Xbox a PlayStation se dočkají 18. 6. Za předobjednávku získáte jedinečné bonusové odměny a okamžitý přístup k mountovi Welkyndstone Ruins Wolf a zvířátku Welkyndstone Ruins Pup.

ZÁZNAM STREAMU