Společnosti Electronic Arts a Codemasters nastínily obsah, který během následujícího roku dorazí do závodní hry EA Sports WRC. Hráči se mohou těšit na nové lokace, momenty, rychlostní zkoušky, vysoce výkonná vozidla a na přizpůsobitelné polepy.

Tím hlavním bude rozšíření se sezónou 2024. Nabídne nové lokace, rychlostní zkoušky rallye, vysoce výkonná vozidla, polepy a další obsah. Ještě předtím bude od 30. 7. k dispozici šestá sezóna rallye passu. Ta umožní získat kosmetické doplňky.

Potom jsou v plánu dva dodatečné balíčky. Těšit se na ně mohou majitelé Season Expansion, zatímco ostatní si je budou moci zakoupit jednotlivě. Půjde o tematické balíčky s novými auty, dalšími etapami rallye pro stávající místa, momenty a další obsah. První DLC dorazí na přelomu letošního a příštího roku. Druhé potom během jara.

Kreativní ředitel Matthew Battison se na nový obsah těší, zejména díky rozšíření o nová místa a vozidla. Kromě toho dojde ještě na WRC Esports Championship 2024 s online závody a živým finále.

Bližší informace se dozvíme v následujících týdnech.

Závody EA Sports WRC jsou dostupné na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.