Komunita okolo gangsterské akce Grand Theft Auto V je zklamaná přístupem Rockstaru. Vývojáři úspěšné hry měli původně pracovat na rozšíření singleplayeru, ale z důvodu velkého zájmu o GTA Online se vrhli na obohacování multiplayeru a už nezbyl čas na příběh. Naštěstí tu máme šikovného fanouška, který se vrhl do práce a postupně připravil nové mise. V současné době jich je už 70 a je dost pravděpodobné, že než všechny dokončíte, bude tady dalších 10 nových misí.

70 nových misí je samo o sobě důvod vrátit se do singleplayeru GTA V. Než se ale vrhnete do stahování, měli byste vědět, že mise jsou založeny na obsahu dostupném v GTA Online a vytvořeny pomocí nástroje Mission Maker. Ten je pro úspěšnou instalaci balíčku důležitý. Některé mise navíc vyžadují modifikaci Open All Interiors, jež vám umožní vstoupit do téměř všech budov ve hře. Určitě si přečtěte instrukce k instalaci.

V komunitních misích máte možnost střílet ze střechy, převážet nelegální zboží, pilotovat vrtulník, vyskočit z letadla, hackovat PC a trezory a další aktivity, které jsou u Grand Theft Auto V běžné. Těšit se můžete i na známé postavy. V jednotlivých úkolech se objeví Michael, Franklin, Trevor, Lamar, Lester, Ron, Wade, Amanda, Jimmy, Tracy a další.