Ubisoft vyhlásil mimořádně zajímavou soutěž. Řekneme vám to asi takhle: v South Parku se často prdí a ve hře South Park: The Stick of Truth tomu nebylo jinak. Prd zde byl mocným kouzlem, kteréžto jste mohli využít jak k boji, tak pro obyčejné pobavení. Ubisoft proto hledá člověka, jenž "vyprodukuje" ten správný prd, který bude následně použit ve hře jako jedna z nebezpečných zbraní vaší postavičky (pozn. redaktora: občané ani České, ani Slovenské republiky se účastnit bohužel nemohou, ledaže by měli trvalé místo bydliště v některé z povolených zemí, např. Velké Británie, Německa, Austrálie,...).

Soutěž probíhá jednoduše: na stránce www.IAmTheFart.com po přihlášení se ke svému ubisoft účtu nahrajte maximálně 10sekundové video, v němž si co nejoriginálněji pšouknete. Fantazii se meze nekladou; "vyhrajte si" například i s polohou, tedy jestli to provedete ve stoje, v sedě, při dřepu s 200kilogramovou zátěží,... 

Účastnit se můžete v období od 2. října do 16. října. Desítka nejlepších po odhlasování komunity fanoušků přejde do finále, kde ji bude soudit porota ve složení slavného Mr. Methana, neznámé hezké holky a jednoho sound designéra. Vítěz bude poté pozván do San Francisca, kde bude jeho prd slavnostně nahrán a zařazen do hry.

To je úlet, že? No ale když přihlédneme k faktu, že obtížnost hry se bude odvíjet od barvy pleti vaší postavy, není se moc čemu divit. A přece je to South Park!