Duben se stává zajímavějším měsícem pro příznivce Total War: Warhammer 3. Strategická hra od Creative Assembly obdrží placený dodatečný balíček Forge of the Chaos Dwarfs.

Těšit se můžete na expandování, vykořisťování a ovládnutí světa Warhammeru v roli Astragotha Železné ruky, Drazhoatha Popelavého a Zhatana Černého, kteří nabízejí jedinečné herní mechanismy kampaně, cíle a jednotky, které mohly vzniknout jen ve zkažených myslích trpaslíků Chaosu.

Rozšíření bude mít premiéru 13. 4. letošního roku za 24,99€ (do 20. 4. 10% sleva) a dnes na něj láká trailer a první screenshoty.

„Trpaslíci Chaosu jsou vynalézavá, temná a nemilosrdná rasa plná trpasličích démonických kovářů, pokořitelů a brutálních zabijáků. Tři z jejich nejbrutálnějších legendárních šlechticů budou připraveni plnit vaše rozkazy,“ uvádí tisková zpráva.

„Trpaslíci Chaosu se za účelem podmanění světa snaží získat nepředstavitelnou sílu, známou jako krev Hashuta – boha, který symbolizuje oheň, chamtivost a tyranii. Aby se k ní dostali, musí postavit Velký vrták Hashuta, který jim pomůže prorazit samotnou strukturu reality a dostat se do říše tohoto boha. Toho ale mohou dosáhnout pouze pošpiněním vzácných relikvií svých odvěkých nepřátel… trpaslíků. Ale trpaslíci na zášti nezapomínají a budou se chtít za poskvrnění svého prastarého dědictví pomstít.“

Total War: Warhammer 3 vyšel na PC a obsahuje české titulky. Nedávno Sega potvrdila tři dodatečné balíčky.