Studio Insomniac Games překvapilo hráče Marvel’s Spider-Man 2 oznámením aktualizace 1.003.000. Kromě oprav a vylepšení hry, včetně řešení připomínek komunity, přidá osm obleků. Čtyři byly vytvořeny ve spolupráci se známými osobnostmi a čtyři jsou klasické kostýmy.

Vini Jr., Lando Norris, Rina Sawayama a Colmem Dillane (KidSuper) spolupracovali s vývojáři na čtyřech nových oblecích. Jak vidíme, obleky pro Spider-Many mohou navrhovat nejen módní návrháři a designéři jako je Colm Dillane, ale také brazilský fotbalista, pilot F1 a japonská zpěvačka. I když nutno dodat, že jim KidSuper pomáhal.

Fotbalista Realu Madrid Vini Jr. chtěl vytvořit oblek na oslavu brazilské kultury a lidí, zatímco pro Landa Norrise byl inspirací pocit rychlosti. Chtěl také začlenit závodní prvky a materiály, jako je karbon, společně s jeho značkovou barvou Fluro. Rina se zaměřila na svou lásku k módě a vytvořila zábavný, praktický a elegantní oblek. KidSuper se rozhodl pro začlenění svého puffer designu, který vidíme v jeho kolekcích.

Klasické kostýmy se vracejí z her Marvel’s Spider-Man a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Dva jsou pro Petera (Last Stand Suit a Into The Spider-Verse) a dva pro Milese (Animated Suit a Uptown Pride Suit).

Aktualizace vyjde 18. 6. tohoto roku.