Multiplayerová střílečka Marvel Rivals nás v betě příjemně překvapila. Vývojář NetEase na Comic-Conu v San Diegu přichází s dalšími dobrými zprávami. Ještě v průběhu bety do hry přidá další dvě postavy. Jsou jimi mocný bůh hromu Thor a čtyřnohý žralok Jeff.

Dalo se očekávat, že Thor přijde dříve, nebo později. Plno fanoušků ho očekávala už ve startovním seznamu, takže je dobrá zpráva, že vydání plné verze hry stihne s přehledem. Na konferenci byl i prezentován jeho design. Je vidět, že jde o mocnou prezenci na bitevním poli.

Jeff už mohl trochu překvapit, není totiž tak známý. Za posledních pár let si ale svou roztomilostí získal srdce mnoha komiksových fanoušků. Původně jde o domácího mazlíčka superhrdinky Gwenpool, ale rychle se začal objevovat i v příbězích jiných hrdinů, nebo i v karetní hře Marvel Snap. Jeffovi vyšel i trailer. O tom, jak se za něj bude hrát, nám vůbec nic neřekne, ale pro zlepšení dne určitě za zhlédnutí stojí.

Druhý trailer, který byl v San Diegu k vidění, nám prozrazuje více z děje hry. Středobodem podle všeho bude souboj s Doktorem Doomem, proti kterému se postaví všichni hrdinové. Dokonce i Doomovi alternativní verze. Krásně animovaném traileru také vidíme v akci třeba Peni Parkerovou, Iron Mana, Magik nebo nově oznámeného Thora.

Uzavřená beta Marvel Rivals probíhá do 5. srpna/augusta na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Nové postavy do hry přišly koncem minulého týdne.