Nový film ze série Jurský park je tu již za pár dní a s ním přicházejí i všemožné kolaborace. Nejenom, že už je vydaná nová hra s touto tématikou, ale také Rocket League mezi sebe přijalo dinosauří kamarády. Co nového nám ale vývojáři slibují?

Toto nové prémiové DLC, které bude zpřístupněno již 18. června, má stát $1.99 na všech platformách a přináší spoustu předmětů. Jednou z odměn je takzvaný „Jeep Wrangler“, který si můžete vyzdobit tématickým potiskem. Nicméně jaký z těchto dvou potisků nakonec na autě budete mít, závisí na tom, v jakém týmu v zápasu budete. Červený tým představuje Jurský park a modrý Jurský svět.

Život si najde cestu a stejně tak si našla do hry cestu i nová exploze v podobě T-Rexe, která je zahrnuta v balíčku. Těžko říct, zda touto explozí navodíte u protihráčů strach… možná pouze za předpokladu, že se někdo z nich jmenuje Ian Malcolm.

Toto DLC taktéž obsahuje helmu zaměstnance parku, vlaječky a bannery Jurského parku i světa a dokonce vlaječku inGen. Také si můžete vyzdobit svůj banner s Mr. DNA.

Budete si kupovat toto DLC jako správní fanoušci universa Jurassic Park? Určitě napište svůj názor dole v komentářích. Pokud chcete nahlédnout, co pro nás do budoucna vývojáři chystají, můžete si najít náš dřívější článek o novinkách pro červen, červenec i srpen.