Dnes pro Diablo Immortal (Android, iOS a PC) vyjde aktualizace s označením 1.5.2., která umožní měnit třídy a přidá několik novinek, včetně nového bosse. Nebyl by to ale Blizzard, aby v tom nebyl nějaký ten háček.

Po dosažení 35. úrovně vašeho hrdiny/hrdinky bude možné měnit třídu, půjde to ale pouze jednou týdně, ale aspoň s tím nejsou spojené žádné dodatečné náklady. Změnu učiníte v Shifting Flames ve Westmarchu, kde obdržíte náhradní vybavení se zhruba stejnou úrovní jako bylo to vaše.

Vývojáři v současné době neplánují možnost koupit si nějaký bonus, který by umožnil měnit třídu častěji. Budete však mít jednorázovou možnost vrátit se ke své předchozí třídě, pokud si myslíte, že jste udělali chybu. V takovém případě dostanete vaše staré vybavení zpět.

Druhou novinkou je režim Hero’s Journey, jenž se automaticky odemkne po dokončení příběhové kampaně. Jedná se o sérii úkolů založených na poražení nepřátel se zvyšující se obtížností. Zatím budou dostupné čtyři kapitoly, v budoucnu plánuje Blizzard přidat další dvě.

V Diablu Immortal také najdete časově omezenou akci Adventurer’s Path, během které musíte plnit specifické úkoly. Čím více jich splníte, tím lepší odměny získáte. Akce je dostupná do 3. 8. 2022. Abyste se nenudili, tak ve hře probíhá ještě jedna časově omezená akce, ta je dostupná do 31. 7.

V doprovodu dalších novinek přichází do bezplatné rubačky nový boss. Jmenuje se Gorgothra, jde o třetího démona Wrathborneu a objeví se o něco později, konkrétně 2. 8. 2022. Do té doby se můžete připravit, její žlučovitý jed a hadí údery převyšují sílu předchozích bossů. Takhle vypadá: