Kompetitivní hra Destruction AllStars od studia Lucid Games měla být Rocket Leaguem pro nové konzole PlayStation. Měsíc po jejím vydání se však zdá, že této mety bude dosahovat jen velice těžko. Přesto, že se od svého vydání hra nachází zdarma v programu PlayStation+, především problém s nedostatkem zábavného obsahu většinu hráčů u hry moc dlouho neudrželo. Je však třeba zmínit, že hra má skutečně velký potenciál, což také potvrdil Duppy ve své recenzi. 

Vývojáři však již při vydání slíbili, že hru budou novým obsahem doplňovat minimálně celý následující rok a jak slíbili, tak se také děje. Od dubna se tak můžeme těšit na novou sezónu této hry. Ta v první řadě bude obsahovat očekávaný kompetitivní mód zvaný Blitz. Bude se jednat o týmový zápas speciálně vytvořený pro soutěžení a získávání bodů do žebříčku, v němž proti sobě nastoupí čtyři týmy po třech hráčích

Mimo nový mód nás také čeká sezónní Battle Pass, jež bude klasicky rozdávat kosmetické odměny jak pro prémiové hráče, tak i pro ty, kteří si Battle Pass nezakoupili. Do hry pro jednoho hráče navíc přibude Photo Mode a konečně se také můžeme těšit na nového hrdinu. Vývojáři si však jeho schopnosti a vzhled prozatím nechávají pro sebe, brzy nám jej však představí ve speciálním videu.

Přečtěte si také: Sony během jara rozdá 10 her, včetně Horizon Zero Dawn

První sezóna ve hře Destruction AllStars startuje v dubnu a účastnit se jí budete moci až do července. Tu pak bude následovat sezóna druhá, po které nepřekvapivě přijde i třetí, alespoň to slibuje samotné studio. 

Destruction AllStars vyšlo minulý měsíc na konzoli PlayStation 5 a bylo k dispozici všem předplatitelům služby PlayStation+ zdarma. Pokud jste si hru doposud nestihli přidat do své knihovny, máte možnost tak učinit až do 6. dubna, kdy hra z programu PS+ zmizí. Ve stejný den také přibude možnost zakoupit Digital Deluxe Edition, která vám do hry přidá exkluzivní předměty a herní měnu.