Marvel's Spider-Man 2 je o tom, co se stane, když temnota převezme vládu. Tato slova pronesl senior director Jon Paquette, aby nás připravil na zajímavý příběh točící se kolem symbionta. Ten se dotkne nejen Petera Parkera, ale také jeho blízkých a rodiny. Ti všichni budou sledovat, co se stane s člověkem, kterého milují. Jinými slovy, Peterův vnitřní boj s Venomem bude ovlivňovat jeho nejbližší.

Z toho mohou tvůrci vytěžit „spoustu šťavnatého dramatu“. Peter má bojovat se symbiontem jako se závislostí. Celkově má být příběh temnější. Peter se v něm má mnohem více podílel na tvorbě Venoma. V Insomniac Games totiž chtěli zkusit něco jiného, proto si pro Venoma vybrali Tonyho Todda z Candymana. Ten je podle nich nejlepší volbou a dokáže se výrazně odlišit od Petera svou silou a mocí.

Zatím se můžeme podívat na obrázek impozantní inkoustové postavy s ostrými zuby, která řve uprostřed New Yorku. Senior art directorka Jacinda Chew pro Entertainment Weekly prozradila, že při navrhování raných konceptů byla nejsložitější jeho zrůdná monstrózní tlama. Jak se vám líbí?

Marvel’s Spider-Man 2 vyjde 20. 10. letošního roku s českými titulky na PlayStation 5.