Začátkem letošního roku jsme se konečně oficiálně dočkali batolat. Byli přidané v rámci aktualizace, která byla zdarma pro všechny, kdo hru The sims 4 vlastní. Součástí aktualizace bylo i pár objektů potřebných právě pro tyto malé rošťáky, jako byla malá batolecí postel, židlička, nočník a nějaké ty hračky. 

Hráči však nebyli úplně spokojení s tím, jak málo obsahu pro batolata mají a jako tomu bývalo vždycky, vývojáři hry hráčům naslouchají a tak oznámili, že se ještě letos dočkáme balíčku, který přinese obsah čistě pro batolata.

Svůj slib splnili, a tak tu máme novou kolekci, která nese název Batolata a přinese nám spoustu nových a zajímavých objektů pro tyto malé simíky. Dočkáme se hlavně objektů pro venkovní aktivity, jako je prolézačka, skluzavka a bazének plný balónků. Nesmí chybět ani nové oblečení a účesy, kterých hra do teď nabízela opravdu málo, a tak většinou hráčům nezbývalo, než si nějaké pěkné najít, jako vlastní obsah. 

Co všechno kolekce nabídne, zjistíme až v den jejího vydání které je naplánováno na 24. 8. 2017. K dostání bude jak v kamenných obchodech tak samozřejmě jako elektronická verze na Originu. Později bude určitě k dostání jako součást dalšího Bundle packu

A pokud se chystáte na Gamescom do Kolína nad Rýnem, budete si moci kolekci vyzkoušet přímo na místě.

Těšíte se na nový obsah pro batolata? Dejte vědět do komentářů.