Hideo Kojima na sociálních sítích čas od času zveřejňuje náznaky se svých budoucích titulů. V současné době se japonský vývojář zaměřuje zejména na již oznámené pokračování Death Stranding.

Nyní zveřejnil tři fotografie, na kterých vidíme hollywoodské herce Normana Reeduse a Keanu Reevese. První jmenovaný byl hlavním hrdinou prvního Death Stranding a druhý zase důležitou postavou v Cyberpunku 2077 (Johnny Silverhand). Oba spojuje vášeň pro motorky. Reedus jezdil na motorce v seriálu The Walking Dead (Živí mrtví) A Reeves je spoluzakladatelem společnosti Arch Motorcycle, jež vyrábí motocykly.

Kojima do svých her rád zapojuje slavné osobnosti, a ještě radši sdílí fotografie bez komentáře/vysvětlení. Stejně se zachoval v případě těchto dvou herců. Není divu, že fanoušci spekulují o roli Keenu Reevese v Death Stranding 2.

Později se ukázalo, že fotky pocházejí z pořadu Reevese o motorkách (díky danny-freedom77). Možná budeme chytřejší zítra večer, kdy se koná Gamescom Opening Night Live. Včera Kojima postoval fotku z letadla, tak je šance, že letí do Německa. Předpokládá se, že Death Stranding 2 vyjde v příštím roce. Pokračování má být evolucí svého předchůdce s filmovým nádechem. Ve hře se objeví Elle Fanning, Shioli Kutsuna nebo Léa Seydoux. Před časem Kojima naznačoval i Nicolase Cagea.