Během The Game Awards došlo k oznámení a přiblížení nejen nových her, ale i nových rozšíření a expanzí. Patří mezi ně také Phantom Liberty, očekávané placené singleplayerové rozšíření Cyberpunku 2077 od polského studia CD Projekt RED. To se nám představilo formou nového teaseru, v němž není nouze o komentář různých postav a záběry pocházející z PC.

Teaser, na který se můžete podívat výše, je vybaven českými titulky.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty zaplete V a Johnnyho Silverhanda v podání herce Keanu Reevese do nemožné mise o přežití, v níž nebude nouze o problematiku špionáže. Během této mise dostaneme možnost spojit síly s agentem FIA jménem Solomon Reed, díky němuž se ve světě Cyberpunku objevuje další hvězdná tvář. Reeda, který slouží Novým spojeným státům americkým, totiž ztvárnil známý herec Idris Elba.

CD Projekt RED hovoří o Phantom Liberty jako o špionském thrilleru. Bohužel ani tentokrát nenabídnul konkrétní datum vydání. Nadále tedy platí, že expanze vyjde během roku 2023 ve verzi pro PC, PS5 a Xbox Series X|S. Na předchozí generaci konzolí Cyberpunk 2077: Phantom Liberty nevyjde.