Neuvěřitelné se stalo pravdou. Indie hra Cuphead má už více něž dva miliony prodaných kopií. Za mě a snad i za zbytek redakce musím smeknout a gratulovat. Jde totiž o něco drobet odlišného, než na co jsme zvyklí od většiny her. Přece jen, koukněte na tu grafiku, která je naprosto úžasná. To už se ale dostávám k věcem, jež jste mohli slyšet v naší  recenzi, kterou zaručeně zhlédněte.

Vraťme se ale zpět k tématu. Spoluzakladatel studia MDHR Chad Moldenhauer v oficiálním prohlášení uvedl, že si tým vývojářů ani v těch nejdivočejších snech nemyslel, že by jejich kreslené postavičky mohly zaujmout tolik lidí po celém světě. Dále samozřejmě poděkoval za neustávající podporu ze strany komunity.

Dle mého se tento výsledek dal očekávat, už jen z toho že po prvním týdnu bylo prodáno přes jeden milion kopií. Teď už ale můžeme doufat, že přibude více her s takovouto grafikou a obtížností (kam se hrabe Blackhole 😉)

Co podle vás stojí za úspěchem hry a koupili byste si hru i na Xbox, když je teď ve slevě? Odpovědi můžete napsat do diskuze pod článkem.