Čtvrtletní zprávy shrnují vývoj společnosti během uplynulých tří měsíců a uvádějí vyhlídky na následující čtvrtletí. Čtvrtletní zpráva Ubisoftu nám tak v rámci očekávaných vydání poodhalila, na co se do září (včetně) můžeme těšit.

Novinkou je DLC pro South Park: The Fractured But Whole s názvem Bring The Crunch, o kterém se před vydáním zprávy nevědělo. Tento přídavek by nám měl přinést jednak novou příběhovou kampaň a jednak nového superhrdinu, respektive superhrdinku, Final Girl. Název DLC odkazuje na Mint-Berry Crunch, což je superhrdinské alter ego chlapce jménem Bradley Biggle. O něm ze seriálu víme, že je ve skutečnosti potomkem mimozemšťana z planety Kokujon, která je proslulá svými bobulovými doly (14. série, 13. epizoda). Příběh DLC by se měl odehrávat v letním táboře Lake Tardicaca pro hendikepované děti. DLC má vyjít už za týden, 31. července.

Další novinkou ze světa South Parku je, že první herní díl, The Stick of Truth, se objeví na platformě Nintendo Switch (The Fractured But Whole tam je už od 24. dubna). Bližší datum vydání zatím neznáme. Kromě South Park her můžeme na seznamu najít i 2 DLC pro Far Cry. To s názvem Lost on Mars už vyšlo, Dead Living Zombies má vyjít v srpnu. Také Ghost Recon Wildlands dostalo DLC. Special Operation 2 můžeme hrát od 24. července.