Je to už nějaký ten pátek, co je hra Cities: Skylines na světě. Od té doby jsme dostali několik DLC, které nám rozšiřují možnosti a činí tak hru nerepetitivní. Přesto, že do hry fanoušci přidali nemalé množství opravdu kreativních módů, se vývojáři stále snaží vydávat nové DLC. A jde jim to velmi dobře. Právě nové DLC tak trochu navazuje na nedávný dodatek s názvem Green Cities, který nám umožnil zkrášlit město do trochu ekologičtějšího stylu.

S novým DLC Parklife budeme moct, jak už název naznačuje, vytvářet parky. Podobně jako při rozdělování částí města na komerční, industriální a rezidenční budeme moct přiřadit místo i parkům. Do těchto zón budeme moct následně pokládat zoo, zábavní parky a spoustu dalších věcí, které můžete v normálním parku najít. Svému parku také můžete určit jeho pravidla a zákony. Také budete moct vytvářet okruhy, kterými se mají pěší pohybovat a zajistit tak vyšší návštěvnost. DLC Cities: Skylines - Parklife vychází 24května.

Hrajete stále Cities: Skylines? Vystačíte si s kreativními, přesto často nedokonalými módy hráčů nebo si pořizujete DLC?