Recenze na Silent Hill 2 Remake mohou být zveřejněny až zítra. V tištěném vydání japonského časopisu Famitsu se ale už hodnocení objevilo. Redakci se předělávka dnes už kultovního akčního hororu líbila.

Silent Hill 2 Remake pro Famitsu recenzovali čtyři lidé, kteří udělili hodnocení 8/10, 9/10, 9/10 a 9/10. Dohromady tedy 35 ze 40 možných bodů. Novináři vyzdvihují neuvěřitelný pocit realismu a hrůz, který umocňuje vizuální a zvuková stránka hry.

V polském studiu Bloober Team přidali úskoky. Díky nim jsou souboje zábavnější, zatímco nové hádanky přinášejí svěží zážitek. Kolem a kolem jde o skvělý remake, jenž se drží originálu a přidává nové prvky, které jsou zábavné a vylepšují celkový zážitek.

Herní doba je 16 až 18 hodin. Silent Hill 2 Remake vyjde 8. října/októbra tohoto roku na PlayStation 5 a PC. O 48 hodin dříve si mohou zahrát majitelé dražší edice hry. Sony má roční konzolovou exkluzivitu.

Hra se odemkne o půlnoci středoevropského času na PS5 a v šest ráno na Steamu. Než si půjdete přečíst další náš článek, tak IGN přineslo video se soubojem s Pyramid Head. Kdo neví, tak jde o děsivé a neúprosné monstrum.