Česká distributorská společnost Playman dnes odpoledne informovala, že tuzemské obchody dostanou další sběratelské edice Kingdom Come: Deliverance 2. Půjde o několik set kusů, které by v těchto dnech měly začít obchody nabízet v předobjednávce.

„S radostí sobě vlastní vám oznamujeme, že se díky vašemu nadšení, našemu snažení a logistickému kouzlení vydavatele Plaion podařilo zajistit další várku sběratelských edic pro nadcházející český fenomén Kingdom Come Deliverance II,“ informuje distributor.

„Poté, co se první várka sběratelských edic vyprodala během několika málo hodin, jsme společně s vydavatelem začali zjišťovat naše možnosti doobjednání nové várky. Dovýroba se sice konat nebude, ale podařilo se nám společnými silami získat několik set dalších kusů! Nyní je to znovu v rukou vašich oblíbených prodejců, takže očekávejte bližší informace nebo oznámení k pravděpodobně poslední šanci získat tuto neobyčejnou kolektorku pro to vaše domácí kochání,“ dodává Playman.

Collector's Edition obsahuje veškerý obsah z Gold Edition – standardní edici, Expansion Pass, Gallant Huntsman's Kit a bonusový quest The Lion's Crest. Navíc získáte sošku Jindřicha a jeho věrného oře Šedivky, exkluzivní látkovou mapu Alleys of Kuttenberg, sadu smaltovaných odznáčků Coats of Valor, ikonický Letter of Hope, který byl svěřen Janu Ptáčkovi, a sadu sběratelských karet King's Rebels.

Collector's Edition se ve verzi pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S prodává za 5100 Kč (200 eur). Jelikož je o sběratelskou edici opravdu zájem, tak někteří začínají svou zamluvenou edici nabízet na aukčních portálech a přestřelenou cenu.

Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde 11. února/februára 2025 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Na všech platformách bude český dabing a české titulky.