Worms Rumble vyjdou v prosinci/decembri letošního roku na PlayStation 5, PlayStation 4 a PC za 14,99 eur, oznámila společnost Team17 a současně nalákala hráče na cross-play betu. Ta je určena majitelům konzolí PS4 a PC. Servery se zapnou 6. 11. a beta bude veřejně dostupná pro všechny zájemce.

Hra Worms Rumble byla při představení hodně kritizována. Fanoušci si 25. výročí červíků představovali jinak. Těšili se na plnohodnotné pokračování známé série. Místo toho jim ale Team17 servíruje rychlé bitvy v reálném čase a do toho battle royale mód až pro 32 hráčů. V nabídce bude také klasický Deathmatch nebo Squads. Vrací se také oblíbené vybavení, včetně Grapple Guns a Jet Packu. Potvrzeny jsou také zbraně jako Bazooka, Assault Rifle a Holy Hand Grenade.

Přečtěte si také: Team17 reagují na kritiku Worms Rumble a aktualizovali Worms Armageddon

Za předobjednávku hry na Steamu získáte New Challenger pack obsahující exkluzivní kosmetické předměty. Lze očekávat, že DLC bude nabídnuto také hráčům, co si předobjednají hru pro PS4 nebo PS5.

Tvůrci odhalili také druhou mapu. Portal Park bude dostupný od samotného uvedení titulu na trh a má jít o arénu s portálem, který dramaticky změní prostředí. V létě byla odhalena mapa Missile Mall. Ta je zasazena do rozsáhlého nákupního střediska s balistickou raketou. Hráči budou moci bojovat proti sobě, bez rozdílu platforem.

Na závěr nové obrázky: