Na návrat do Verdansk nebudou hráči čekat dlouho. Společnost Activision stanovila datum vydání Call of Duty: Warzone Mobile. Na Google Play Store a Apple App Store bude battle royale střílečka dostupná od 21. března/marce tohoto roku, a to zdarma. V rámci předběžné registrace budou různé odměny.

Bitvy budou probíhat na mapách Verdansk a Rebirth Island. Vývojáři potvrzují plnou integraci s Modern Warfare 3 a Warzone na počítačích a konzolích. Mezi těmito třemi hrami budou sdíleny zkušenosti, zbraně a Battle Pass. Stačí se pouze přihlásit ke svému Activision účtu. Takže v mobilní verzi mohou hned v den vydání pobíhat operátoři z The Boys nebo The Walking Dead.

Co se limitů týče, tak na mapě Verdansk to bude 120 hráčů a 48 hráčů na Rebirth Island. To vzhledem k velikosti ostrova není překvapení. Mnohé potěší podpora ovladačů vedle dotykové obrazovky. Bude možnost přizpůsobit si uživatelské rozhraní a přepínat mezi režimem výkonu a kvality. Když jsme u toho, tak Warzone Mobile vyžaduje alespoň 3 GB RAM. U Androidu je to grafický čip Adreno 618 a u Apple potom iPhone 8 a novější.

Od Warzone Mobile se hodně očekává. Vždyť Call of Duty: Mobile si připsala jeden z nejlepších mobilních spuštění, když zaznamenala 100 milionů stažení. To by battle royale akce mohla překonat. Už teď je zaregistrováno více než 50 milionů hráčů.