Předplatitelé Xbox Live Gold po měsících půstů, respektive méně zajímavých her, už nic velkého nečekají. Březnová nabídka Games with Gold je ale zajímavá a mohla by vykouzlit úsměv na tváři nejednoho hráče.

Členové Xbox Live Gold a Xbox Game Pass Ultimate si do digitální knihovničky budou moci přidat Trüberbrook, Sudden Strike 4 v kompletní edici a Lamentum.

Trüberbrook je mysteriózní sci-fi adventura, ve které si užijete dobrodružnou dovolenou v paralelním vesmíru 60. let. Představte si sami sebe na dovolené v Evropě na konci šedesátých let. Nyní si představte sami sebe jako mladého amerického vědce Hanse Tannhausera. Hans zavítá do odlehlé vesnice Trüberbrook, která se nachází v hornatém a hustě zalesněném studenoválečném Německu.

Dále je tady klasická real-time strategie Sudden Strike 4 z druhé světové války i se všemi pěti vydanými DLC. Velte jednotkám všech stran v ikonických bitvách, včetně bitvy Road to Dunkirk přes zasněženou finskou krajinu a drsné pouště Afriky, případně se zapojte do námořních bitev v Pacifiku. Čeká na vás 11 odlišných kampaní v singleplayeru, stejně tak multiplayer.

V pixel artovém survival hororu Lamentum se ponoříte do šílenství plného nočních můr. Jak daleko byste zašli, abyste zachránili toho, koho milujete? Pro mladého aristokrata Victora Hartwella může být cena za záchranu jeho nemocné ženy nemyslitelná.

Harmonogram:

  • Trüberbrook – dostupné od 1. do 31. 3.
  • Sudden Strike 4 Complete Collection – dostupné od 1. do 31. 3.
  • Lamentum – dostupné od 16. 3. do 15. 4.

Připomínáme, že do Xbox Game Pass nedávno dorazila střílečka Atomic Heart (pro konzole, PC a cloud) a dnes přichází Merge & Blade (pro konzole, PC a cloud) a Hackers 2 (pro konzole, PC a cloud). Už 2. 3. dorazí F1 22 v rámci EA Play (pro konzole a PC) a o den později novinka Wo Long: Fallen Dynasty (pro konzole, PC a cloud).