Looter-shooter akce Borderlands 3 i rok po svém vydání stále žije a je vývojáři podporovaná. Před několika dny vyšla poslední expanze v rámci Season Passu hry - Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck.

Na svém digitálním eventu Gearbox odhalil další placenou aktualizaci. Ta má nabídnout nejen nové herní módy a mise, ale také nový skill tree pro každou postavu.

Blíže nám akorát byl představen strom dovedností pro FL4Ka s názvem Trapper. Ten se bude zaměřovat na Loaderboty s akčním skillem Gravity Snare. Celý strom dovedností zvyšuje štíty pro hráče i jeho pety, zatímco Gravity Snare funguje skvěle pro crowd control. Tato dovednost totiž bude s nepřáteli v určitých intervalech házet, čímž přeruší jejich animace a útoky.

Váš Loaderbot jakožto nový pet pak bude mít jednu ze tří variací. ION Loader bude střílet pomalé projektily, které můžete trefit a vytvořit tim silnou šokovou reakci. BUL Loader naběhne na nepřátelské jednotky a vyhodí je do vzduchu. V neposlední řadě je tu WAR Loader, který má v rukou zápalnou brokovnici, bude házet granáty a může na povel vystřelit zaměřované rakety.

V následném tweetu bylo také potvrzeno, že další placená DLC budou oddělená od „aktuálního“ Season Passu . To by potenciálně mohlo znamenat, že nás čeká oznámení druhého Season Passu. To ale ukáže až čas.

Do té doby zatím ani nevíme, jak se nová expanze jmenuje, kolik bude stát nebo kdy vyjde, kromě toho, že se jí máme dočkat ještě letos.