Když Sony oznámí nějakou hru pro počítače, tak v komentářích hned najdete příspěvky, které prosí o PC verzi Bloodborne. Tahle temná soulslike akce od FromSoftware je jednou z nejlepších her pro PlayStation 4. Japonská společnost ji opomíjí a nepřipravila ani vylepšení pro PS5. Dokonce je tady mnoho hráčů volajících po remaku.

PC verzi by si přál také Hidetaka Miyazaki. Šéf FromSoftware a režisér většiny her tohoto známého japonského studia to s opatrností řekl v rozhovoru pro PC Gamer. Nejprve ale uvedl, že to není on, kdo by měl mluvit konkrétně o Bloodborne. Podobně se vyjadřoval před lety v souvislosti s remakem.

„Jsem si jistý, že tito lidé PC verzi Bloodborne chtějí,“ odpověděl Miyazaki a ukázal na producenta Yasuhiro Kitao a tlumočníka Bobbyho Simpsona. „Kdybych řekl, že ji chci, měl bych problémy. Ale není to nic, proti čemu bych něco namítal,“ dodal s tím, že by jako tvůrce Bloodborne byl rád, kdyby si hru mohlo užít více hráčů.

Je to naděje pro hráče? To je těžké soudit. Rozhodnutí je na Sony. Tak snad si ve společnosti na Bloodborne vzpomenou. Zatím si vzpomněli autoři Astro Bota, kteří do této akční plošinovky zahrnuli obsah.