Na PlayStation Store odstartovaly předobjednávky nové PS5 exkluzivity Astro Bot. Akční plošinovka s rozmanitým obsahem, který je určen pro malé i velké, se bude prodávat za vyšší cenu.

Předobjednávky standardní verze jsou za 1649 Kč (69,99 €), zatímco digitální Deluxe edice stojí 1899 Kč (79,99 €). Ta navíc obsahuje Yharnam Hunter a Golden outfit pro Astra, Neon Dream a Champions’ Gold barvy pro Dual Speeder (kluzák ve tvaru ovladače DualSense), 10 PSN avatarů a digitální soundtrack a artworky. K odemčení outfitů pro Astra a barev pro Dual Speeder je nutný postup ve hře.

Ano, pozorní si jistě všimli, že Yharnam Hunter odkazuje na Bloodborne. V Sony si tak na akční RPG od FromSoftware pamatují. Tak snad se jednoho dne dočkáme něčeho nového…

V obchodech bude k mání standardní fyzická verze. Za předobjednávku jakékoliv edice je ještě PaRappa Lovestruck Lyricist outfit pro Astra, Glorious Graffiti barva pro Dual Speeder a dva PSN avataři.

„Nasedni do Astrova věrného Dual Speederu a připrav se na úžasné dobrodružství ve velkolepých světech plných zábavy, tajemství a překvapení,“ láká oficiální popisek. „Mateřská loď PS5 byla poškozena Astrovým mimozemským protivníkem a jeho posádka byla rozptýlena po mnoha galaxiích. Pomůžeš Astrovi zachránit ztracené kamarády boty a obnovit mateřskou loď?“ ptá se dále.

Ve hře Astro Bot vás čeká dobrodružství na 50 různorodých planetách, na kterých využijete naplno nové Astrovy schopnosti, od žabích boxerských rukavic až po obří houbu ve tvaru Astra. Cílem je zachránit více než 150 ikonických VIP botů inspirovaných legendárními postavami z 30leté historie PlayStation.

Hra vyjde 6. 9. 2024 na PlayStation 5.

OBRÁZKY