Po až nečekaně špatné reakci na oznámené Diablo Immortal se Blizzard rozhodl odhalit více svých tajemství. Později na novinářské konferenci totiž spoluzakladatel Blizzardu Allen Adham prohlásil, že Blizzard pracuje na mobilních hrách pro všechny své IP. Celý záznam z novinářské konference můžete shlédnout výše (záznam pochází z korejského youtube kanálu 리뷰빌런 하텍), zmíněná část se nachází v čase 2:09.

"Za poslední roky se mnoho z nás přeneslo z hraní primárně na PC ke hraní na mobilu a nyní mnoho z našich nejlepších vývojářů pracuje na mobilních hrách pro všechny naše IP. Na některých se pracuje společně s externími partnery, jako například na Diablu Immortal. Mnoho z nich je ale vyvíjeno pouze interně a informace o nich budeme sdílet v budoucnu."

Blizzard se tak, jako mnoho dnešních společností, začíná zaměřovat více na mobilní trh. A proč by také ne, když jsou mobily silnější, než kdy dříve a vznikají i herní telefony, jako například Razer Phone nebo ASUS ROG Phone. Mobilní trh také roste velice rychle v Asii a společnosti tak samozřejmě vidí velký potenciál v prodávání mobilních her právě tam. Adham také zmínil, že mobilní hry budou zaměřeny na hráče všech kategorií a budou se snažit aby neměly Mature rating. 

Na druhou stranu mobilní hry mnoho hráčů odrazují, ať už je to kvůli své komunitě "nehardcore" hráčů nebo kvůli svému špatnému ovládání a grafice. Jaký je váš názor na mobilní hry? Hrajete je nebo radši zůstáváte u PC a konzolových her?