V posledních měsících se hojně spekuluje o pokračování gangsterské série Grand Theft Auto, ale to neznamená, že v dohledné době dojde k oznámení již šestého dílu. Přesto se fanoušci z týmu 10HoursMovies rozhodli popostrčit studio Rockstar Games a oznámili, že budou živě vysílat své hraní z GTA 5 až do doby, než vyjde GTA 6.

Ono ale nejde tak úplně o hraní. Akorát jezdí světem Grand Theft Auto V, což vede mnohé k podezření, že se o jízdu stará naprogramovaný bot. Hráči ale na takové poselství slyší, a dokonce se někteří rozhodli na stream přispět i částkou více než 15 euro.

Stream běží od 5. října letošního roku, ale teprve včera se informace začala šířit internetem. Je dost nepravděpodobné, že by fanoušci tímto způsobem obměkčili Rockstar. Jak jsme se již v minulosti přesvědčili, ani petice nepomohly k tomu, aby se vedení firmy vyjádřilo k různým spekulacím, kupříkladu k vydání PC verze GTA V.

Připomeňme si, že Grand Theft Auto IV vyšlo 29. dubna 2008 a Grand Theft Auto V přesně 17. září 2013 na PS3 a Xbox 360. Verze pro PS4 a Xbox One dorazily 18. listopadu 2014 a PC verze 14. dubna 2015. Kdy si myslíte, že Rockstar vydá Grand Theft Auto VI?